Tervetuloa Kauneus Sisäisesti -kurssille!

Haluatko tarjota asiakkaillesi enemmän kuin koskaan ennen? Haluatko erottua kilpailijoistasi ja tarjota pitkäkestoisia tuloksia? Liity 'Kauneus Sisäisesti' -kurssille ja syvennä osaamistasi kauneuden ja terveyden alueella!

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu?

Tämä ainutlaatuinen kurssi on suunniteltu erityisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään siitä, miten sisäinen hyvinvointi ja terveys vaikuttavat ulkoiseen kauneuteen.

 • Kauneudenhoitoalan ammattilaisille, kuten kosmetologeille, terveydenalan ammattilaisille tai alan opiskelijoille.

 • Niille, jotka haluavat erottua kilpailijoistaan ja tarjota asiakkailleen pitkäkestoisia tuloksia.

 • Kauneusammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita sisäisen hyvinvoinnin ja terveyden vaikutuksesta ulkoiseen kauneuteen.

Tutustu kurssin eri teemoihin tästä

Kurssille osallistuminen

Kuukausimaksulla 35€/kk

Liittyminen on helppoa

01

Rekisteröidy Shopify-palveluun ja maksa kuukausimaksu (jatkuu automaattisesti, ellei tilausta peruta).

02

Saat sähköpostiin linkin, jonka kautta liityt suljetulle Telegram-kanavalle.

03

Viikoittain saat kanavalle uutta materiaalia: videoita, podcasteja ja postauksia.

04

Kaikki materiaalit ovat helposti löydettävissä hakutoiminnon avulla.

05

Telegram-kanavalla on myös oma chat, jossa voit esittää kysymyksiä ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kurssin edut

 • Syvällinen tietämys: Opit, miten sisäiset tekijät, kuten hormonit ja ravinto, vaikuttavat ihon, hiusten ja kynsien terveyteen.

 • Valmiit matriisit: Saat heti käyttöön otettavia kaavioita kauneuden ja terveyden palauttamiseen.

 • Jatkuva tuki: Saat jatkuvaa mentorointia ja voit verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

 • Kanavan käyttö: Viikoittain julkaistavat videoit, podcast-audioviestit ja postaukset, joihin voit palata tarvittaessa.

 • Kokonaisvaltainen lähestymistapa: Käsittelemme myös ruokavalion ja ruoansulatuskanavan merkitystä kauneuden ja terveyden kannalta.

 • Edullinen hinta: Saat arvokasta tietoa edullisesti ja helposti käytettävässä muodossa.

 • Jatkuva oppiminen: Jokainen kuukausi käsittelee eri teemaa, ja viikoittain syvennymme alaotsikoihin, mikä mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja tiedon soveltamisen käytännössä.

Aloitamme elokuussa 2024.

Voit liittyä mukaan milloin tahansa, päivästä ja kuukaudesta riippumatta.

Kuka on kurssin kehittäjä ja toteuttaja?

Olen Julia Gedike, sairaanhoitaja, esteettisen kauneudenalan ammattilainen ja ravitsemusneuvoja. 

 • v.2014 valmistunut sairaanhoitajaksi (sitä ennen lähihoitaja vuodesta 2009). Työskennellyt infektio- sekä päivystys- ja valvontaosastoilla.

 • v.2016-2018 esteettisen kauneudenalan useat koulutukset (täyteaine-, botuliini-, mesolanka-, biorevitalisaatio-, mesoterapia-, happo- ja kasvohoidot). Aloittanut kauneudenalan toiminnan toiminimellä.

 • v.2018-2020 perustanut yrityksen ja avannut 85 neliöisen kauneushoitolan Helsingin Katajanokalla. Palveluissa medikaalitason injektio- ja ihonhoidot. Toiminut 5 eri brändin kansainvälisenä kouluttajana ja maahantuojana Suomessa (WiQo - PRX-T33, Genosys, KLAPP, HL Cosmetics, Luscious Lips). I love me ja Kosmetologimessujen näytteileasettaja. AMWC 2019 osallistuja. SKY kosmetologi- ja Scan Magazine lehtien haastattelema ammattilainen.

 • V.2020-2024 kouluttautunut ravitsemusneuvojaksi (Institute of Practical Nutrition and Naturopathy) ja laboratorioanalyysien analyytikoksi (European University of Longevity). Biohacker Summit Helsinki 2022 sekä kymmeniin alan koulutuksiin osallistuja. Tallinnan terveysmatkan kehittäjä ja toteuttaja. Sairausten ennaltaehkäisyyn ja terveyden ylläpitoon kehitettyjen oppaiden laatija. Hyvänolon startti – valmennuksen kehittäjä ja toteuttaja.

 • Satoja tyytyväisiä asiakkaita ja koulutettuja ammattilaisia. Yli 1000 pidettyä live- ja etäkoulutusta, konsultaatioita.