Palvelu- ja toimitusehdot

 1. Palvelun kuvaus: gedike.fi tarjoaa asiakkaille ravitsemus- ja ruokavaliokonsultaatioita sekä ruokavaliosuunnitelmia sähköisessä muodossa. Tuotteet toimitetaan sähköisesti heti maksun jälkeen.

 2. Maksu: Maksu: Asiakkaan on maksettava tuotteet ennen kuin ne voidaan toimittaa.

 3. Tuotteiden toimitus: Tuotteet toimitetaan sähköisesti välittömästi maksun suorittamisen jälkeen.

 4. Palaa: EU:n lainsäädännön mukaan (digitaalinen verkkosisältö) asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa tuotetta, jos hän on jo aloittanut sen lataamisen tai suoratoiston ja on sopinut, että hän menettää peruuttamisoikeutensa aloittaessaan suorituksen.

 5. Vastuuvapauslauseke: gedike.fi ei ole vastuussa asiakkaan mahdollisista ravitsemuksellisista tai terveydellisistä ongelmista tai muista vahingoista, jotka voivat aiheutua tuotteiden käytöstä. Asiakkaan tulee aina kääntyä lääkärin puoleen ennen tuotteiden käyttöä.

 6. Changes to Terms of Service: gedike.fi reserves the right to change these terms of service without prior notice. The customer should regularly check these terms to ensure they accept any changes.

 7. User Conduct: The customer agrees to use gedike.fi's services only for lawful purposes and in a manner that does not infringe the rights of, or restrict or inhibit the use and enjoyment of, this site by any third party.

 8. Käyttäjän lähettämät aineistot: Asiakas on yksin vastuussa kaikista gedike.fi-sivustolle toimitetuista tiedoista, datasta, tekstistä, ohjelmistoista, musiikista, äänistä, valokuvista, grafiikasta, videoista, viesteistä tai muusta materiaalista.

 9. Käyttäjätili: Asiakas on vastuussa tilitietojensa ja salasanansa luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja tietokoneensa käytön rajoittamisesta.

 10. Käyttäjäpalaute: gedike.fi voi käyttää asiakkaan antamaa palautetta, kommentteja ja ehdotuksia parhaaksi katsomallaan tavalla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuotteidensa kehittämiseen ja markkinointiin.

 11. Omistusoikeudet: gedike.fi omistaa kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja edut tuotteisiinsa ja palveluihinsa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki immateriaalioikeudet.

 12. Vastuun rajoittaminen: gedike.fi ei ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat sen tuotteiden ja palveluiden käytöstä.

 13. Vahingonkorvaus: Asiakas sitoutuu korvaamaan ja pitämään gedike.fi:n, sen tytäryhtiöt, toimihenkilöt, edustajat ja työntekijät vahingoittumattomina kaikista kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut, jotka johtuvat gedike.fi:n tuotteiden ja palveluiden käytöstä asiakkaan toimesta.

 14. Irtisanominen: gedike.fi pidättää oikeuden irtisanoa asiakkaan tuotteiden ja palveluiden käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta mistä tahansa syystä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, asiakkaan näiden käyttöehtojen rikkomiseen.

 15. Sovellettava laki: Nämä käyttöehdot määräytyvät ja niitä tulkitaan gedike.fi:n kotipaikan Viron lakien mukaisesti, eikä lainvalintaperiaatteita sovelleta.